luxusné automobily pre rok 2023

Jedným z novým luxusným automobilom, ktorý sa chystá na trh, je Mercedes-Benz EQS. Tento elektrický sedan s dlhým dojazdom a luxusným interiérom s dotykovými obrazovkami na všetkých stranách ponúka nezabudnuteľný zážitok z jazdy. Navyše, ako prvý Mercedes-Benz model využíva novú architektúru pre elektromobily, čo znamená, že ponúka vynikajúcu dynamiku a jazdné vlastnosti.

Ak preferujete SUV, možno vás zaujme nový model od Aston Martinu, konkrétne Aston Martin DBX. Tento luxusný SUV kombinuje dokonalú kvalitu, výkon a eleganciu s praktickými vlastnosťami SUV, čím sa stáva ideálnym vozidlom pre každodenné použitie.

Pre milovníkov exotických automobilov by mohol byť zaujímavý aj nový model od Bugatti, Bugatti Centodieci. Tento model je inšpirovaný kultovým modelom Bugatti EB110 a bude k dispozícii iba v limitovanej edícii 10 kusov. Centodieci ponúka neuveriteľné výkony, ktoré sú zabezpečené štvorlitrovým W16 motorom s 1600 koní a umožňujú mu dosiahnuť rýchlosť až 380 km/h.

Jaguar XJ Jaguar sa už niekoľko rokov drží na čele luxusných vozidiel a s novou verziou XJ to určite nezmení. Tento sedan bude k dispozícii ako elektrické vozidlo a bude mať výkon až 800 koní. Nádherný interiér bude vyrobený z prvotriednych materiálov a bude obsahovať množstvo technologických vymožeností.

Bentley Flying Spur Bentley Flying Spur je synonymom luxusu a rafinovanosti a jeho nová verzia sa na to bude môcť pyšniť ešte viac. Model bude vyrábaný v hybridnej verzii a bude mať 4,0-litrový V8 motor s výkonom 542 koní. Interiér bude pokrytý najkvalitnejším koženým nábytkom a bude vybavený najmodernejšími technologickými funkciami.

Mercedes-Maybach S650 Pullman Mercedes-Maybach je značka známa svojimi luxusnými limuzínami, a nový model S650 Pullman bude predstavovať vrchol ich ponuky. Tento sedan bude vybavený 6,0-litrovým V12 motorom s výkonom 621 koní a jeho interiér bude obsahovať prvotriedne materiály a funkcie. Okrem štandardnej konfigurácie, Pullman bude tiež ponúkať možnosti personalizácie.

Luxusné automobily sú nielen o výkone a dizajne, ale aj o detailoch, ako sú koberce a rohože. V webshope LuxuryCarDesign.sk môžete nájsť najkvalitnejšie autokoberce a rohože pre váš luxusný automobil. Svojou kvalitou a vzhľadom dokonale doplnia váš luxusný interiér.

Späť do obchodu